zaterdag 21 maart 2009

Le nouveau pochée!!Enkele kleedjes die ik zeker ga maken!!
Quelques modèles que me donnent envie!!

8 reacties:

lalaquifeequoi zei

J'attends le mien avec impatienceeeeeeeeeee pour commencer par l'avant dernière robe sur tes photos, celle avsc les plis à l'encolure.

Bon week-end miss.
Annabelle

coeuralouvrage zei

Encore de futures merveilles !

Charmaine zei

love the first photo! everything looks so vintage!

vermiljoen zei

heb je een abonnement op pochée? wist niet dat 't hier in belgie kon. of heb je 'm in 'n winkel gekocht? dan weet 'k heel graag waar!

An zei

Zou je mij a.u.b. ook even kunnen laten weten hoe je hier in België aangeraakt? Bedankt.

Julija's wardrobe... zei

Hey,

net als alle andere japense naai en breiboekjes zijn deze enkel te verkrijgen via onlineshops. Het goedkoopste is deze via amazon japan te komen. (http://www.amazon.co.jp/) Een andere onlineshop is pomadour!! (http://stores.shop.ebay.fr/Simply-Pretty-Japanese-Beads-Books__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ0QQ_sasiZ1).

Boekjes die ik je aanraad zijn de serie Otona no couture... Hele leuke en eenvoudige modelletjes...

Mag ik je vragen hoe je op mijn blog terecht bent gekomen? Heb je misschien zelf ook een blog?

groetjes
Julie

An zei

Dag Julie, ik ben op jouw blog terechtgekomen via de blogroll bij Knofje: http://knofje.wordpress.com/ Ik hou van blogs die naaiwerk laten zien en de titel van jouw blog deed me zoiets vermoeden. Onlangs kwam ik bij Sew,mama,sew! ook al een tuniek uit een Japans boek tegen die ik zo fantastisch vond. En blijkbaar zijn de boeken ook wel bruikbaar als je geen Japans kent. Het enige wat me nog tegenhoudt, is dat ik maat 42 heb. Zijn de modellen gemakkelijk te vergroten? Ik ben geen beginner, maar zeker ook geen gevorderd naaier. Alvast bedankt voor je snelle reactie. Je blog heeft er een fan bij! Oh ja, zelf heb ik geen blog. Te weinig inspiratie, denk 'k :-)

Julija's wardrobe... zei

Hallo!!

Deze modellen gaan zeker voor maat 42... Ik maak zelf maat 5-7 maar ze gaan tot maat 13. Het zijn heel eenvoudige modelletjes, makkelijk te maken en aan te passen.

Groetjes
Julie